Online aanmelden

Online uw verzoek tot vordering afgeven? Meldt deze aan!
Incasso calculator

Factuurbedrag
BTW plichtig
Incasso kosten
 
Online betalen met iDEAL
Adres:
Kleinzand 76
8601 BK Sneek
Postbus 2027
8600 CA Sneek
Telefoon:
Fax:
e-mail:
0515 46 20 87
0515 46 26 88
info@gdwplus.nl

Debiteurenbeheer

Als ondernemer wilt u natuurlijk ondernemen en geen kostbare tijd besteden aan het incasseren van uw eigen rekeningen. GDW+ kan dit volledig voor u uit handen nemen middels ons Debiteurenbeheer.

Periodiek levert u bij ons kantoor een overzicht aan van de openstaande rekeningen. Wij sommeren uw debiteur op neutraal briefpapier van GDW+ en bewaken vervolgens de termijnen en herinneren. 

De relatie met uw debiteur hoeft hieronder niet te leiden, u vraagt enkel - op een fatsoenlijke wijze - om uw geld. Pas wanneer de debiteur na een door ons verzonden herinnering en aanmaning en eventueel telefonisch verzoek nog niet tot betaling aan u is overgegaan, wordt de rekening formeel overgebracht naar GDW+.

Uw debiteur wordt vervolgens door GDW+ op indringende wijze tot betaling gesommeerd van uw vordering onder aanzegging dat bij verdere niet-betaling tot rechtsmaatregelen wordt overgegaan. Daarna volgt altijd overleg met u voordat GDW+ uiteindelijk de debiteur in rechte tot betaling aanspreekt. 

Ons Debiteurenbeheer heeft het grote voordeel dat na het verzenden van de nota het gehele debiteurenbeheer u uit handen wordt genomen, hetgeen zal leiden tot een snellere betaling van uw rekeningen en de ontlasting van uw boekhouding.